Mindig a tökéletességre törekedtem, nem tudtam megelégedni az átlagossal, ha valamit jobban is képes vagyok elkészíteni.
Munkáimmal örömöt okozok, mosolyt csalok a megrendelőim arcára.
Munkáim alatt nemcsak a dekorfalakat értem, hanem az egyedi vászonképek készítését is.
Személyes találkozó és helyszíni felmérés alapján készítek árajánlatot. A szerződésben foglaltakhoz mindig tartom magam, mind időben, mind anyagiakban.

Dekorfalaim egyediek, mindegyikből csak egy van. Színben, vonalvezetésben lehet hasonló.


Tekintse meg referencia munkáimat, hogy az Ön otthonába is elkészíthessem az oda illő falfelületet.

Rólunk mondták:

“Mi különbözteti meg az átlagos szakembert a kiválótól? Nándor 3 nappal a vállalási határidő előtt adta át a bonyolult logóval ellátott gyülekezeti épületünket, emellett pedig grátiszban olyan javításokat is elvégzett, amelyeket nem is kértünk. Csodálkozásunkra Nándi csak annyit mondott: ‘Bántotta a szememet.’ Hát ezt nevezem kiváló hozzáállásnak.”

-Szabó Lajos

“Nándor végezte el újépítésű családi házunk rá eső belső munkálatait. Festett, dekorált. Nálunk egy igazi maximalista belsőépítész adta meg a fő irányvonalat, aki nem minden mesteremberrel volt megelégedve, de Bozsóki Nándorról elismerően nyilatkozott. A munkálatok vége után pár évre újra elkérte tőlem az elérhetőségét.”

– Gábor

“Nándornál a megbízhatóság a legfontosabb!”

– Csorbaplast Kft. – Csorba Ferenc

“Akkor kerültünk kapcsolatba Nándival, amikor a családi házunk szépítéséhez kerestünk szakembert. Amellett, hogy gyönyörű munkát végzett, azzal is meglepett bennünket, hogy az anyagra elkért előlegből 60.000 forintot visszaadott, mert olcsóbban sikerült beszereznie. Ilyen korrektséget sehol sem tapasztaltunk. Azóta két belső felújítással is őt bíztuk meg. Sosem csalódtunk!”

– Dr. Mihalec Gábor

“Kislányunk szobájának festéséhez kerestünk szakembert, mivel szíve vágya volt egy egyedi és színes dekorfal. Így találtunk rá a TöbbMintFestés oldalon Bozsóki Nándorra. Munkáját a korrektség és precizitás jellemzi, a várakozásinkat felülmúlta a szép végeredmény. Igazi SZAKEMBER!

– H. Tünde

Felkeltettük érdeklődését?

Vagy írjon emailt: tobbmintfestes[kukac]gmail.com