Általános szerződési feltételek

ONLINE VÁSÁRLÁS ESETÉN, A KÉSZ FESTMÉNYEK 14 NAPON BELÜL SÉRTETLEN ÁLLAPOTBAN VISSZAKÜLDHETŐEK.

Szerződési és Szállítási Feltételek

Webáruházunkban egyedi festmények megrendelése és vásárlása történik. Minden festmény egyedi, egy van belőle. A megrendelést követően a megrendelőnek fizetési kötelezettsége keletkezik, melynek összege a megrendelést visszaigazoló dokumentumon fel van tüntetve.

 1. A Több, mint festés használata
  1.1 Ez a menüpont tartalmazza a szerződési és szállítási feltételeket. A szerződési és szállítási feltételek az oldalon való vásárlásra, megrendelésekre vonatkoznak. Ha vásárol, illetve rendel bármilyen terméket az oldalunkon, azzal Ön elfogadta az alább olvasható szerződési és szállítási feltételeket. A szerződési és szállítási feltételek nem sértik az Ön jogait. Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el a szerződési és szállítási feltételeket mielőtt megrendelné a terméke(ke)t. 
  1.2 Az oldalon időnként változhatnak a szerződési és szállítási feltételek, ezért kérjük, hogy minden vásárlás előtt olvassa el.
 2. SZERZŐDÉSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK
  2.1 Amikor elküldi megrendelését, a megrendeléskor megadott e-mail címére automatikus visszaigazolást kap a megrendelésről és fizetés teljesüléséről egyaránt. 
  2.2 A megrendelés elküldése annyit jelent, hogy Ön kifejezte vásárlási szándékát az adott termék(ek)re. Megrendelését a vételár kifizetése véglegesíti, a szerződés ekkor lép érvénybe. Fenntartjuk a jogot, hogy bizonyos esetekben, visszautasítsuk a megrendelést.

2.3 Az árak a weboldalon minden egyes terméknél megtalálhatók. Az árak Forintban (HUF) értendők. A feltüntetett árak bruttó árak, alanyi adómentesek. (AAM)
2.4 A rendelés leadásával egyidejűleg a megrendelés teljes vételárával megterheljük a számláját. A megrendelés addig nem kerül visszaigazolásra és nem is válik aktívvá, amíg a kifizetés meg nem történik.
2.5 Bár törekszünk arra, hogy az oldalon minden adat és ár helyes legyen, mégis előfordulhatnak hibás adatok. Ilyen esetben nem tudjuk rendelését befogadni, de e-mailben tájékoztatást adunk a termék helyes adatairól, áráról. Ön eldöntheti, hogy a helyes adatokkal, árakkal tartani vagy törölni kívánja-e megrendelését. Amennyiben a megrendelését törli, a már kifizetett vételárat és az esetleges szállítási költséget 15 napon belül visszautaljuk az Ön által használt kártyaszámlára.

 1. SZÁLLÍTÁS 
  3.1 A pontos szállítási díjak megtalálhatók az oldalon.
  3.2 Az alapdíj Magyarország egész területére vonatkozik.
  3.3 A megrendelt terméket az Ön által megadott címre szállítjuk. Fontos, hogy a cím pontos és helyes legyen. Kérjük, minden információt adjon meg ahhoz, hogy a szállító könnyen megtalálja a címzettet. A későbbiekben a címváltoztatás ugyan lehetséges, de előfordulhat, hogy költséget von maga után.
  3.4 Többféle termék egy megrendelésben történő vásárlása esetén, amennyiben a termékek szállítási határideje különbözik, szállítási határidőként a legkésőbbit kell érvényesnek tekinteni, mert a termékek egyszerre kerülnek kiszállításra.
  3.5 Konkrét szállítási napot a megrendelés visszaigazolásakor nem áll módunkban megadni. A szállítások munkanapokon, reggel 8:00 óra és 17:00 óra között történnek. A szállítás napjáról, a szállítást megelőzően telefonon egyeztetünk.

3.6 A szállításra megjelölt napon Önnek vagy meghatalmazottjának a megadott szállítási címen kell tartózkodnia, hogy a terméket átvehesse. Sikertelen szállítás esetén előfordulhat, hogy a második kiszállításnak további költségei lesznek, melyet átháríthatunk Önre. Átvételkor – akár Ön, akár a meghatalmazott személy veszi át a terméket – a visszaigazolt megrendelőlapot szíveskedjen felmutatni.
3.7 Mielőtt aláírná az átvételt igazoló dokumentumokat, feltétlenül győződjön meg arról, hogy a termék csomagolása sértetlen. Ha sérült vagy hiányos szállítmányt kap, ne vegye azt át, küldje vissza a szállítóval.
3.8 Minden esetben ellenőrizze a terméke(ke)t 24 órán belül. Ha a termék sérült, hibás vagy hiányos, azonnal jelezze azt felénk, az átvételt követő 24 órában. Ha nem érkezik bejelentés az átvételt követő 24 órában, reklamációt ezzel kapcsolatban nem áll módunkban elfogadni.

5.1. Módosítás, lemondás

Változtatások a rendelésben kész festmény esetén

A rendelés elküldése után, még kiszállítás előtt lehet módosítani, a Több, mint festés ügyfélszolgálatán keresztül: +36 20 455 8483 telefonszámon vagy a tobbmintfestes@gmail.com email címen.

Változtatások a rendelésben rendelhető festmény esetén

A rendelés elküldése után, 3 napig lehet módosítani a Több, mint festés ügyfélszolgálatán keresztül lehet: +36 20 455 8483 telefonszámon vagy a tobbmintfestes@gmail.com email címen.

Rendelés lemondása kész festmény esetén

A rendelés elküldése után, kiszállítás előtt a rendelést lemondani a Több, mint festés ügyfélszolgálatán keresztül lehet: a +36 20 455 8483 telefonszámon vagy a tobbmintfestes@gmail.com email címen.

Rendelés lemondása rendelhető festmény esetén

A rendelés elküldése után, 3 napig lehet lemondani a Több, mint festés ügyfélszolgálatán keresztül lehet: a +36 20 455 8483 telefonszámon vagy a tobbmintfestes@gmail.com email címen.

5.2. Sérült vagy hibás termék

Ha az átvételnél bármilyen sérülést, hibát tapasztalsz, kérjük, vetess fel jegyzőkönyvet a szállítóval, majd értesíts minket a tobbmintfestes@gmail.com e-mail címen, vagy a +36 20 455 8483 telefonszámon.

5.3. Számla

A nyomtatott számlát és az eredetiséget igazoló dokumentumokat szállításkor kapod meg. Számlahiány esetén, kérjük, értesíts minket a tobbmintfestes@gmail.com e-mail címen, vagy a +36 20 455 8483 telefonszámon.

5.4. Rendeléstől való elállás (Ez kifejezetten a kész festményekre vonatkozik, sérülésmentes, hibátlan állapotban.)

Online rendelés esetén a vásárlót 14 napos elállási jog illeti meg, ez alatt indoklás nélkül visszajuttatható hozzánk a vásárolt termék, kizárólag sérülésmentes eredeti állapotában. Ebben az esetben webáruházunk vevőszolgálatát kell keresni a tobbmintfestes@gmail.com e-mail címen, vagy a +36 20 455 8483 telefonszámon.

5.5. A 14 napos elállási jog nem vonatkozik a rendelhető festményre, mert az egyedileg az Ön kérésére az Ön igényeinek megfelelően készül!

6. JOGHATÁLY

6.1 A szerződési feltételek által nem szabályozott kérdésekben a hatályos jogszabályok az irányadók.

6.2 Vitás esetek rendezésére a felek kikötik a Győr- Moson- Sopron megyei/ Győri Bíróság kizárólagos illetékességét.

Bozsókiné Sámel Henriett Magdolna/ TöbbMintFestés
9063 Nagybajcs, Kiserdő u. 4.
+36 20 455 8483
Adószám: 79473565-1-28