Szállítási és fizetési módok

Szállítási információk

A szállítási határidők eltérőek.

A kész festmények szállítási határideje 2-4 munkanap. A megrendelést követően csomagoljuk és telefonon egyeztetjük a kiszállítás napját és időpontját Önnel.

A külön, egyedi rendelésre készülő festmények szállítási határideje 3-4 hét. Amint a kép elkészült, telefonon egyeztetjük a kiszállítás napját és időpontját Önnel.

Szállítási díjak:

Magyarország területére: ingyenes

A szállítás egyszeri kiszállításra vonatkozik. Ha a megbeszélt, egyeztetett napon és időpontban az Ön hibájából meghiúsul az átadás/átvétel, a következő szállításoknál 2 499 Ft díj keletkezik, melyet kiszámlázunk.

Európába és azon kívül az éppen aktuális szállítási díjak kerülnek felszámításra a termék ára mellé.


Fizetési módok

A webshopban egyedi festmények megrendelése és vásárlása történik. A megrendelést követően a megrendelőnek fizetési kötelezettsége keletkezik, melynek összege a megrendelést visszaigazoló dokumentumon fel van tüntetve.

Ön jelenleg a www.tobbmintfestes.hu oldalon, egy webshopban jár. Ezen az oldalon festményeket rendelni és vásárolni, fizetni online bankkártyával vagy banki átutalással lehet. Rendelés elküldése után a rendszer automatikus visszaigazoló emailt küld a megrendelésről és a fizetendő összegről, a banki adatokról.

A banki átutaláshoz az adatokat a rendelés leadása után, valamint itt is megtalálja:
Átutalás kedvezményezettje: Bozsókiné Sámel Henriett/ Bozsóki Nándor
Bankszámlaszám: 11773322 – 01391855
Számlavezető bank: OTP Bank
IBAN: HU07117733220139185500000000
SWIFT(BIC): OTPVHUHB

Ha Ön készpénzzel szeretne vásárolni, az összeget bármely OTP Bank fiókban befizetheti készpénzben számlánkra. Ebben az esetben a befizetésnél a rendelés számát szíveskedjen megjegyzésbe bejegyezni.

Webshopunkban az árak Forintban vannak feltüntetve, bruttó árak. (AAM) 

A virtuális, online galériánkban megvásárolt festményekre 14 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk. A megvásárolt festmények, sértetlen állapotban és becsomagolva, 14 napon belül visszaküldhetőek. Ha Ön élne az elállási jogával, kérjük szíveskedjen emailben jelezni felénk: tobbmintfestes@gmail.com (Ez nem vonatkozik az egyedi igények szerinti rendelésre készült alkotásokra.)

Ha további kérdése van a fizetési módokkal kapcsolatban, hívja pénzügyi osztályunkat: +36 20 455 8483 (munkanapokon 16:00-18:00 óra között)