Fizetési módok

 

A webshopban egyedi festmények megrendelése és vásárlása történik. A megrendelést követően a megrendelőnek fizetési kötelezettsége keletkezik, melynek összege a megrendelést visszaigazoló dokumentumon fel van tüntetve.

Ön jelenleg a www.tobbmintfestes.hu oldalon, egy webshopban jár. Ezen az oldalon festményeket rendelni és vásárolni, fizetni banki átutalással lehet. Rendelés elküldése után a rendszer automatikus visszaigazoló emailt küld a megrendelésről és a fizetendő összegről, a banki adatokról.

Ha Ön készpénzzel szeretne vásárolni, az összeget bármely OTP Bank fiókban befizetheti készpénzben számlánkra. Ebben az esetben a befizetésnél a rendelés számát szíveskedjen megjegyzésbe bejegyezni.

Webshopunkban az árak Forintban vannak feltüntetve, bruttó árak. (AAM) 

A virtuális, online galériánkban megvásárolt festményekre 14 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk. A megvásárolt festmények, sértetlen állapotban és becsomagolva, 14 napon belül visszaküldhetőek. Ha Ön élne az elállási jogával, kérjük szíveskedjen email-ben jelezni felénk: tobbmintfestes@gmail.com (Ez nem vonatkozik az egyedi igények szerint rendelésre készült alkotásokra.)

Ha további kérdése van a fizetési módokkal kapcsolatban, hívja pénzügyi osztályunkat: +36 20 455 8483 (munkanapokon 16:00-18:00 óra között)